Nuomojamas namas su tvenkiniu šalia Trakų
900 EUR
Trakų rajone Šulininkų kaime išnuomojama erdvi ir šviesi sodyba su tvenkiniu. NAMAS MAŽAI GYVENTAS, ŠVARUS IR TVARKINGAS!!!

Namas yra atokiau nuo paties kaimo, jam priklauso didelis (50 arų) sklypas su tvenkiniu. Visai šalia – miškas, graži gamta. Artimiausi kaimynai – už poros šimtų metrų įsikūrę dvi naujos jaukios sodybos su puikiais draugiškais šeimininkais, gyvenančiais visus metus.

Bendras namo plotas – 186,86 kv.m. Jame yra didelė erdvi virtuvė, sujungta su valgomuoju ir svetaine į vieną bendrą erdvę. Šioje zonoje yra dideli vitrininiai langai, nukreipti į rytus, pietus ir vakarus. Iš svetainės zonos yra net du išėjimai į lauko terasą, iš kurios galima gėrėtis vaizdu į tvenkinį ar į sodą bei sklype augančius medžius.

Name įrengti du san. mazgai ir 4 miegamieji (darbo ar vaikų) kambariai. Viename san. mazge (5,64 kv.m) įrengtas WC ir dušas, kitame (7,37 kv.m) – WC, dušas ir vonia. Miegamųjų kambarių dydis įvairus: į vakarus nukreipti miegamieji yra 13,62 ir 17,14 kv.m dydžio, o nukreipti į pietus – 17,76 ir 22,90 kv.m dydžio. San mazguose ir valgomojo zonoje grindys - plytelės, miegamuosiuose suklotas parketas.

Name yra įrengta 8,55 kv.m drabužinė, 7,88 kv.m ūkinė patalpa. Prieškambaryje (5,56 kv.m) ir koridoriuje bei didžiausiame miegamajame įrengtos erdvios sieninės spintos.

Automobiliui parkuoti skirta zona prie namo, išklota trinkelėmis.
Sklype taip pat yra pagalbinis ūkinis maždaug 27 kv.m dydžio statinys ūkio reikmėms.

Namas šildomas elektriniu grindiniu šildymu. Galima ne tik reguliuoti norimą temperatūrą, bet ir pagal poreikį įjungti ar išjungti norimas zonas. Vanduo naudojamas iš gręžinio, įrengta kanalizacija („Traidenis“).

Sklypo teritorija aptverta ir prižiūrėta, joje auga medžiai, vaismedžiai ir vaiskrūmiai, duodantys derlių. Įrengtas apšvietimas. Visa teritorija stebima vaizdo kameromis, įrengta signalizacija. Atvestas spartus Telia internetas.

Viskas įrengta skoningai, šviesiomis spalvomis. Naudotos kokybiškos medžiagos, parinktos ir racionaliai suplanuotos erdvės. Namas nuomojamas su visais reikalingais baldais ir įranga: yra skalbyklė, šaldytuvas, indaplovė, elektrinė kaitlentė ir orkaitė.

Patogi vieta: iki pat Vilniaus centro – nepilni 30 km, o iki Trakų centro – vos 10 kilometrų. Graži ir saugi neįkyriu atstumu esančių gyvenamųjų namų kaimynystė.
Visai šalia – Šulininkų, Dydiškių, Purvio ežerai, taip pat ranka pasiekiamas Galvės ir kiti šalia Trakų esantys ežerai.

Nėra tarpininkavimo mokesčio!

*** *** *** ***
Atstovauju parduodamo nekilnojamojo turto savininkams, tačiau pirkėjams visada padedu rasti reikiamą pagalbą banke ar kitose įstaigose, konsultuoju juos viso pirkimo proceso metu.
*** *** *** ***
 Atgal