Parduodamas namas Giedraičiuose su 20 arų namų valda
27 000 EUR
Molėtų rajone Giedraičiuose parduodama sodyba su ūkiniais pastatais. Yra dviejų aukštų gyvenamasis rąstinis namas su dviem įėjimais bei terasa antrame aukšte, neblogai išsilaikęs didelis pagrindinis ūkinis pastatas su garažu, kiemo rūsys. Bendras gyvenamojo namo plotas – 170 m2, name yra 7 kambariai bei nedidelė palėpės patalpa. Sodybai priklauso 20 arų namų valda.

Pirmame namo aukšte yra 4 kambariai ir erdvi virtuvė su valgomuoju, tualetas ir vonios kambarys. Du kambariai – pereinami, du – izoliuoti. Į virtuvę patenkama iš prieškambario (verandos) arba per kambarį su židiniu.
Antrame aukšte – trys mažesni kambariai ir palėpės sandėliukas. Šie kambariai visi izoliuoti. Iš vieno kambario yra išėjimas į terasą.

Name išvedžiotas centrinis šildymas, pastatytas šildymo katilas. Atvestas miestelio vandentiekis, įrengta vietinė kanalizacija. Karštas vanduo ruošiamas kūrenant katilą arba elektra.
Prie namo – didelis ūkinis pastatas su garažu, kiemo rūsys. Yra vaismedžių, daug vietos daržui. Yra nedidelis tvenkinys. Sutvarkyta ir prižiūrėta namo aplinka.

Privažiavimas – vien asfaltas. Patogus susisiekimas su aplinkiniais miestais ir kaimais. Iki Molėtų – 23 km, maždaug 15-20 min. automobiliu. Iki pat Vilniaus centro – maždaug 45 km. Patogus susisiekimas automobiliu ar viešuoju transportu. Autobuso stotelė – vos už kelių šimtų metrų.
Taip pat už kelių šimtų metrų – ežeras Kiementas, graži Giedraičių šv. Baltramiejaus bažnyčia, Molėtų rajono Giedraičių Antano Jaroševičiaus gimnazija. Nedideliu atstumu yra ir kitų ežerų, miškų ir žalumos. Vaizdingas kraštas, ramus miestelis. Aplink – gyvenamieji namai, ramūs kaimynai.

*** *** *** ***
Atstovauju parduodamo nekilnojamojo turto savininkams, tačiau pirkėjams visada padedu rasti reikiamą pagalbą banke ar kitose įstaigose, konsultuoju juos viso pirkimo proceso metu.
*** *** *** ***
 Atgal